Wie zijn wij?

Onlineouderschapsplan.nl is een activiteit van Scheidingsvisie. Ons kantoor biedt sinds 2008 advies en ondersteuning in het gehele scheidingstraject. Jaarlijks behandelen wij talrijke gemeenschappelijke (echt)scheidingstrajecten. Dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, is iets waar we trots op zijn. Hier blijven we hard ons best voor doen. 

Vanuit de toenemende vraag naar online ondersteuning bij het opstellen van een ouderschapsplan, is onlineouderschapsplan.nl gestart. Hierbij werken we rechtstreeks voor ouders die online een ouderschapsplan willen opstellen, tevens werken we op grote schaal voor mediators en advocaten die onlineouderschapsplan.nl gebruiken voor hun clienten. Middels www.onlineouderschapsplan.nl, www.onlineconvenant.nl en www.scheidingsvisie kan op deze wijze volledig online een echtscheiding afgewikkeld worden.

Onlineouderschapsplan.nl is opgericht door Jochem van Rossum. Vanuit zijn functie als arbeids- en organisatiepsycholoog waar hij eerder voor tal van banken en verzekeraars werkte, is hij vervolgens zelf  het financiële vak ‘ingerold’. Als gecertificeerd Financieel Planner (FFP) heeft hij zich daarbij gespecialiseerd in de fiscale, juridische en financiële advisering rondom (echt)scheidingen. Binnen Scheidingsvisie houdt hij zich daarnaast bezig met mediation. Hierdoor kunnen alle facetten van het scheidingstraject professioneel en vakkundig onder één dak afgewikkeld worden.

Heeft u naar aanleiding van deze site nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.                                                                                                    

Jochem-van-Rossum.png

Nu een ouderschapsplan maken

Snel,  eenvoudig en professioneel!

Bij vragen, onduidelijkheden, tips of adviezen helpen wij u graag.

Onze video en overige contactgegevens.Onlineouderschapsplan.nl
Adres: Postbus 114
5330 AC Kerkdriel
Telefoon: 0418-633020